Vítejte na mém blogu!



Copy with my icon

Listopad 2007

Fotky z filnu

30. listopadu 2007 v 16:01
High School Musical (High School Musical)
High School Musical (High School Musical)
High School Musical (High School Musical)
High School Musical (High School Musical)
High School Musical (High School Musical)
High School Musical (High School Musical)
High School Musical (High School Musical)
High School Musical (High School Musical)
High School Musical (High School Musical)
High School Musical (High School Musical)
High School Musical (High School Musical)
High School Musical (High School Musical)
High School Musical (High School Musical)
High School Musical (High School Musical)
High School Musical (High School Musical)
High School Musical (High School Musical)
High School Musical (High School Musical)
High School Musical (High School Musical)
High School Musical (High School Musical)

Zac Efron - Troy

30. listopadu 2007 v 15:54
Profese: herec
Datum narození: 18.10.1987
Místo narození: San Luis Obispo, Kalifornie, USA
Životopis: Americký herec- Zac Efron se narodil v San Luis, Obispo v Californii, 18.října 1987. Rodiče jsou David Efron a Starla Baskett. Když mu bylo 11 let jeho rodiče si všimli jeho schopností ve zpěvu a tak Zac začal brát lekce zpěvu a poprvé si zahrál v muzikálu: Gypsy. Dostal role v hrách Peter Pan, The Music Man, Mame, Little Shop of Horrors.

Na střední škole si všimla jeho potenciálu učitelka dramatických umění a kontaktovala svého přítele filmového agenta, tak Zac začal hostovat v několika seriálových rolích a to ho pilotovalo do televize V letech 2004-2005 ztvárnil roli Camerona Bale v seriálu od WB Summerlad (mimochodem tady hrál i Jesse McCartney).

Za roli ve filmu Miracle Run (2004) dostal pochvalu kritiků. Dalším filmem byl DerbyStallion (2005), který měl problém najít distributora a přišel do kin až v prosinci 2006. V roce 2006 hrál také v mega hitu High School Musical (HSM), který vidělo přes 38 milionů diváků v USA. Hodně lidí bylo zmateno jeho zpěvem v HSM. Zac Efron nemohl uzpívat vyšší tony a tak některé songy byli smíšené s hlasem zpěváka Audrew Seeley. Druhé pokračování tohoto filmu je plánováno na konec roku 2007. Předtím se ale Zac Efron objeví v roli Linka Larkina ve velkorozpočtovém muzikálu Hairspray.

Colorky 1

30. listopadu 2007 v 15:46
http://i75.photobucket.com/albums/i285/Monika1994_2006/nacolorizaci.jpg
http://img153.imageshack.us/img153/1999/colorize2zf1.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/367/blueeye7yx.jpg
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Color full 2

30. listopadu 2007 v 15:39

Collor-fulky 1

30. listopadu 2007 v 15:33

Rozvrh hodin

27. listopadu 2007 v 18:52

Klučičí dollz

27. listopadu 2007 v 17:16
.

Dolzky

27. listopadu 2007 v 17:14

Nápisy Welcome

27. listopadu 2007 v 17:09
.

Me to you - obrázky

27. listopadu 2007 v 17:03


Filmografie s obrázky

27. listopadu 2007 v 16:45
New York Minute ( 2004 )
Český název : Jeden Den V New Yorku
NYM
The Challenge (2003)
Český název: Výzva
The Challenge DVD
When in Rome ( 2002 )
When in Rome
Český název : Výlet do Říma
Getting There ( 2002 )
Český název : První jízda
Getting There
Holiday in The Sunn ( 2001 )
Holiday in The Sun
Český název : Prázdniny na Bahamách
Winning London ( 2001 )
Winning London
Český název : Sestry v Londýně
Our Lips Are Sealed ( 2000 )
Our Lips Are Sealed
Český název : Sestry v akci
Switching Goals ( 1999 )
Switching Goals
Český název : Gólová výměna
Passport To Paris ( 1999 )
Passport to Paris
Český název : Výlet Do Paříže
Billboard Dad ( 1998 )
Billboard Dad
Český název : Táta z Plakátu
It Takes Two ( 1995 )
It Takes Two
Český název : Malé Dohozovačky
How The West Was Fun ( 1995 )
How The West Was Fun
Český název : Jak byl dobyt Západ
Double, Double, Toil And Trouble ( 1993 )
Double, Double, Toil And Trouble
Český název : Měsíční kámen / Trable, Trable, Tuplem Trable
To Grandmother's House We Go ( 1992 )
To Grandmother's House We Go
Český název : Jedeme k babičce

Adresa domů

27. listopadu 2007 v 16:43
Mary-Kate a Ashley Olsen

Thorne a Company


1801 Century park East

12th Floor

Los Angeles

CA 90067

USA